Lähdimme aamulla vielä kiertelemään aluetta ennen aamiaista. Huoneemme viereinen lastenallas. Hallin sisällä oli useita hotelleja ja ravintoloita. Alueen keskellä oli trooppinen metsä missä oli 50 000 kasvia ja yli 600 lajiketta.
Euroopan suurin trooppinen maailma. Entinen Ilmalaivahalli on 360 m pitkä, 210m leveä ja 107 m korkea, 6,6 ha kokoinen. Olisi ollut mahdollista yöpyä myös teltta-alueella sekä bungaloveissa hotellihuoneiden sijaan. Ilmalaivahallin oven kattorakenteita.
Hiekkarantaa. Hiekkarantaa. Bungaloveja kävelykäytävien yllä. Mahdollisuus oli käydä myös mitä korkeimmissa vesiliukumäissä.
Runsas ja maittava aamiainen. Uimisen lisäksi olisi ollut mahdollista myös käydä kuumailmapallo-ajelulla kylpylän sisällä. Kylpylän parkkipaikalta. Kylpylä ulkoa.
Lähdimme ajamaan klo 11 Saksan läpi kohti Meersburgia. Välillä moottotitie oli 3 kaistainen puolellaan. Moottorie Saksassa kohti Meersburgia. Ruuhkan sattuessa oli moottoritiellä valo-opasteet joilla ohjattiin liikennettä.
Ruuhkaa Moottoritiellä, josta navigaattorimmekin osasi jo etukäteen varoittaa. Mottoriteiden varsilla oli suuria levikkeitä rekoille, matkailuautoille ja henkilöautoille. Nautimme pikaiset eväät levikkeellä puolineljän aikoihin. Saavuimme Gästehaus Soimmertalille Meersburgiin klo 19.30. Yö maksoi Kellarihuoneistossa 64 €.
Automme gästehausen vieressä. Huoneemme keittonurkkaus. Kylpyhuone. Olohuone/makuuhuone.
Lähdimme iltakävelylle kaupungille. 1300 luvulla rakennettu kaupunki Boden järven rannalla. Meersburg. Meersburg.
Viiniviljelmiä tienvarrella. Hotelli rannalla. Järven rannalle oli kävelykatu jonka varrella sijaitsi kymmeniä hotelleja ja ravintoloita. Pöytien ja majoitusmahdollisuuksien määrästä voi päätellä että joskus siellä on saattaa olla ruuhkaista. Nautimme jäätelöannokset kahvilassa rantabulevardin varrella.
Kävelykatu Meersburgissa. Laivoja laiturissa. Meersburg. Muutkin olivat lähteneet iltakävelylle.
Päivän matkareitti, kilometrejä kertyi 736.