Park Hotel Del Mar Sassnitz, Saksa. Park Hotel Del Mar Sassnitz, Saksa. Kattohuoneistomme hotellissa jossa yö maksoi 82 €. Keittomahdollisuus huoneessamme.
Kylpyhuone. Huoneesta näköala merelle. Maittava aamiainen hotellilla. Hitlerin aikoinaan rakennuttama Rantalomakohde Prora, Sassnitz, Saksa.
4,5 Km rakennelma keskeneräisiä rakennuksia. Hotelli oli rakennettu n. 200 m päähän meren rannasta. Proran kompleksin sivusiipiä tien suunnassa. 4,5 km pitkä, 6 kerrosta korkea rakennuskompleksi. 20 000 vuodepaikkaa, 8 hotellia joista vain pari muutama valmis, loppuja ei ole ottettu käyttöön.
Pari rakennusta oli remontoitu museokäyttöön jossa oli esillä mallihuoneita joita oli hotellissa rakentamisen aikoihin. 2 hh huoneen malli. Nautimme paikalliset Hodarit. Bratwursti sämpylällä.
Nähtävyydellä oli paljon lävijöitä, vaikka ei ollut sesonkiaika. Lähdimme matkaamaan kohti Tropical Inslandia. Kuvia matkalla kohti Tropical Islandia. Silta matkalla.
Tropical Island, vanha ilmalaivahalliin rakennettu Kylpylä- hotelli maailma. Suosittu käyntikohde. Saavuttuamme veimme tavarat huoneeseen ja lähdimme tutkimaan aluetta. Yö paikassa maksoi 216 €.
Huoneemme oli heti uima-altaan vieressä. Kylpylää iltavalaistyksessa. Meren rannalla oli 850 aurinkotuolia, joissa osa jopa yöpyi. Siellä oli yli 200m meren rantaa.
Veden äärellä oli aito hiekkaranta. Vaikka paikassa oli paljon vierailijoita, ei se ollut mitenkään ruuhkainen koska tilaa oli paljon. Mahdollisuus oli myös katsoa jalkapallon MM-kisoja. Vesi oli lämmintä ja kylpylän altaissa sitä oli yhteensä 7000 m3.
Herkuttelimme jätsiannoksilla. Jätskillä. Päivän matkareitti, kilometrejä  kertyi 386.